TINA ROSITA BRENGT VROLIJKE ZOMERSINGLE UIT

Je komt gegarandeerd meteen in een zomerse feeststemming bij het beluisteren van ‘Hasta La Vista’, de nieuwe cd van Tina Rosita.

Deze nieuwe, vrolijke single is meer dan welgekomen in deze moeilijke tijden van quarantaine, waarbij velen hun vakantieplannen moesten opbergen om ‘in hun kot’ te blijven.  Een beetje feestelijke zomersfeer is dus meer dan welkom.

Voor Tina zijn het vooral de vele optredens en het publiek wat zij moet missen. Al sinds vele jaren puilt haar agenda uit met optredens in Nederland, België en Duitsland. Dat dit nu tijdelijk is weggevallen, is voor Tina echter geen reden om stil te zitten maar integendeel hard door te werken aan een hele reeks opnames, die in de komende maanden zullen verschijnen.

‘Hasta La Vista’ werd geschreven door haar levenspartner Maria Louisa de Kind , wordt uitgegeven door D & V en is via download en streaming te verkrijgen via alle gekende portals