Stax – Summer dream

Met de debuut single ”All About Sax” maakte radio land eind vorig jaar kennis met de Nederlandse tenor saxofonist Stax Hans Clevers.

Zijn vorige single, een medley van drie saxofoon krakers te weten Baker street, Local Hero en Lilly Was Here. spatte uit de boxen en kreeg daarom veel airplay en aandacht getuige de vele radio interviews, wat bijzonder is voor een geheel instrumentaal nummer. Met de vele promotie optredens door het land vestigde Stax Hans Clevers zijn naam als saxofonist. Hier kwam door het corona virus helaas abrupt een eind aan. Aangezien Hans een eigen studio heeft en de complete producties zelf doet was de lockdown geen beperking om te componeren en op te nemen. Uit een reeks nieuwe nummers werd de song ”Summer Dream” als follow up gekozen . Deze tune kenmerkt zich door een zomerse vrolijkheid met n sprekende en soms licht melancholische saxlijn. Kortom een heerlijk nummer voor thuis , op het terras aan t strand in de auto en voor op de de dansvloer.