“Sonne Pur” nieuwe single Rita Belmond

Met de single “Sonne Pur”heeft Rita Belmond weer een single mogen toevoegen aan haar al zo succesvolle discografie. Rita Belmond is in Duitstalige landen al geen onbekende meer.

 

Als zangeres maar ook als componist en tekstschrijver wordt ze zeer gewaardeerd. In het afgelopen jaar is tot twee maal toe bekroond in de “Rock & Pop Preis 2019”. In de categorie Beste Schlager Song en Beste Deutscher Tekst behaalde ze de top 3. Ook in het jaaroverzicht van 2019 in ze in de in de top terug te vinden bij de componisten – tekstschrijvers en met haar single “Nur ein bisschen Liebe” wist ze de top lijst te bereiken. Reden genoeg om haar muzikale vleugels uit te gaan slaan en haar single “Sonne Pur” wereldwijd te laten verschijnen.  En de eerste reacties op de single zijn zeer lovend. De verwachting is dan ook dat Rita Belmond een zangeres is waar we nog veel zeg maar gerust heel van gaan horen.  “Sonne Pur” is verkrijgbaar op cd maar ook verkrijgbaar via download en streaming sites.