Ronn Amsterdam komt met levenslied

Jongen van 16  en dan een doel hebben, dat is zingen en mensen entertainen. Dat was Ronn Amsterdam en nu jaren later staat Ronn nog steeds op het podium om zijn nummers laten horen. In het afgelopen jaar heeft hij met zijn singles goed gescoord bij de radiostations in Nederland en Vlaanderen.

Zowel “Jij bent alles”als “Jij bent nu vrij” zijn nummers die je nog veelvuldig hoort. Maar stilstaan is zeker niet vooruitgaan en daarom heeft Ronn met een kleine vertraging door de corona een nieuwe single uitgebracht. Geschreven door Pascal de Vormer en met de titel “Als je me nodig hebt”. Een levenslied die best eens voor onverwacht Airplay succes zou kunnen gaan zorgen want de eerste berichten van de radiojocks zijn zeer veel belovend. Radiostations in Nederland België en in de voor Nederlanders populaire vakantielanden hebben het nummer omarmd. De komende weken zal Ronn te horen zijn  bij diverse radiostations om deze single te promoten. Waar wanneer en andere actuele informatie kun je lezen op zijn facebook pagina. En de echte fan sluit zich aan als vriend want dan mis je helemaal niets. Zijn facebook pagina is te vinden  op www.facebook.com/ronn.adam.16 “Als je me nodig hebt”is verkrijgbaar als cd – via de download en streaming sites en is uitgebracht op het R.Noise Records.