Rob Ronalds – Man voor één nacht

Rob Ronalds heeft een zware tijd achter de rug. Rob liep in Oostenrijk het Corona virus op en werd daarna in de pers valselijk beschuldigd een ‘superverspreider’ te zijn. Alsof iemand die ziek is met opzet andere mensen zou besmetten.

Inmiddels is Rob herstellende en we verwachten dat hij binnenkort weer op kan treden en dat hij deze nare periode ver achter zich kan laten.

Het lied “Man voor één nacht” werd opgenomen nog voor de Coronacrisis begon. Het is een vrolijk nummer met een eigenzinnige insteek. Let goed op de tekst. Het is de opvolger van “Als er geen bier meer uit de kraan komt”.
Het lied werd geschreven door Arie Kuipers en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office studio.
Rob Ronalds had eerder vele grote hits. Hier een greep: “Kleine Blonde Mariandel”, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en natuurlijk “Haar rooie lampie”.