Q-Music DJ daagt Henri van Velzen uit om van “Bella Balkonia een 2020 versie te maken

Door toeval is “Bella Balkonia 2020” vorige week ontstaan toen Henri van Velzen door DJ ‘Domien Verschuuren’ van Qmusic werd gebeld met de mededeling dat hij enthousiast was geworden van dit nummer, welke in 2015 al was uitgebracht.

Domien Verschuuren kwam op het nummer, omdat camping eigenaar Jeroen Slager bij deze zender een interview had over de coronacrises, aan het einde van dit interview vroeg hij spontaan de plaat Bella Balkonia van Henri van Velzen aan. Hij is die gaan draaien in zijn programma en vervolgens belde hij met Henri van Velzen om te zeggen dat hij erg enthousiast was over de plaat.

Nadat Domien Verschuuren de oproep aan hem deed, om een nieuwe versie van het nummer te maken, nam Henri van Velzen gelijk contact op met zijn producer Martin Sterken. De tekst in de coupletten zijn herschreven met als uitgangspunt dat het een positieve plaat moest worden. Dus niet over wat er momenteel allemaal niet kan, maar wat er allemaal wel kan.

Op vakantie in eigen land of op je eigen Balkonia, natuurlijk werd de camping eigenaar Jeroen meegenomen in de nieuwe verse van “Bella Balkonia 2020”.

De single is verkrijgbaar op alle download portals en te beluisteren op Spotify