Pjotr – Omgekeerde Wereld ft. Wudstik

Pjotr heeft met ‘Omgekeerde Wereld’ een aangrijpende song vóór en óver zijn chronisch zieke moeder gemaakt. Met het nummer hoopt de artiest zijn moeder een steuntje in rug te geven, want familie gaat volgens hem boven alles.

Pjotr schakelde voor het nummer de zangkunsten van Wudstik in, wat het nummer nog een extra dimensie geeft. Wudstik werkte eerder samen met Kraantje Pappie, Ali B en Jebroer en schreef nummers met Miss Montreal en schrijft op dit moment voor onder andere Kinderen Voor Kinderen. ‘Omgekeerde Wereld’ volgt op de single ‘Verliezen Met Jullie’ samen met Snelle en Okke Punt. Beide songs zullen op Pjotrs nog te verschijnen EP komen te staan. ‘Omgekeerde Wereld’ komt uit via het label Lieve Jongens en is vanaf vandaag op alle online streamingportals te beluisteren. Pjotr: “Als kind maken je ouders zich soms zorgen om jou, op een gegeven moment draait dat om. Mijn moeder is chronisch ziek en dat is als zoon vaak pijnlijk om te zien. Dit nummer heb ik voor haar gemaakt, ik hoop dat het haar steunt. Toen ik Wudstik vroeg om mee te werken wist ik nog niet dat zijn moeder helaas kort geleden is overleden. We voelden allebei gelijk dat deze samenwerking zo moest zijn.”