Paul Sinha feat. Kraantje Pappie – Hoe Het Loopt

Paul Sinha heeft de handen ineengeslagen met niemand minder dan Kraantje Pappie. Samen schreven zij het positief ingestelde nummer ‘Hoe Het Loopt’, dat gaat over het accepteren van de gekke wendingen die het leven soms heeft.

Paul Sinha: “Ik merkte dat ik extra lekker in m’n vel zit als ik me niet vastbijt in bepaalde verwachtingen, maar gewoon geniet van de rit en wel zie waar ik uitkom. Dit gevoel wilde ik graag vastleggen en delen met anderen. Zo ben ik gelijk met Leon Paul aan de slag gegaan en zijn we samen tot dit liedje gekomen, vervolgens werd Kraantje Pappie erg enthousiast van dit nummer en besloot hij een bijdrage te leveren. We hebben vervolgens met z’n drieën de song gefinetuned en hier is het resultaat, kom maar op met morgen!”