Pascal Smeenk brengt PAPA uit

Pascal Smeenk zanger die al jaren de podia betreedt in Arnhem en omgeving en de laatste jaren ook op feesten in de rest van Nederland zijn muzikale steen weet bij te dragen.

Sfeermaker pur sang dat is de in 1980 geboren – getogen en nog steeds woonachtige  Arnhemmer. Vandaag brengt hij uit het meest gedraaide nummer op Vaderdag namelijk PAPA. In de studio van Dutch Artist Music en onder productionele leiding van Dave van Well heeft Pascal Smeenk zijn derde single opgenomen. “Het is altijd een happening om de studio in te gaan en een nummer op te nemen.  Nooit gedacht dat mijn muziek zo wordt gewaardeerd door het publiek. En natuurlijk is het nu weer spannend om de reacties te gaan horen. Maar heb het volste vertrouwen erin. Het was een gezellige en leerzame tijd en de samenwerking met Dave van Well was dan ook top te noemen en samen denken en praten we al over vervolgstappen. Maar eerst genieten van de geboorte van mijn 3e single die is uitgebracht op het Ducht Artist Music label en te koop is via de reguliere cd speciaalzaken – het is te downloaden en te streamen.
Wil je meer weten over Pascal Smeenk kijk dan op zijn facebook pagina www.facebook.com/pascal.smeenk.3  en sluit je aan bij zijn vriendenclub zodat je niets meer hoeft te missen