Nog effe maar dan net wat anders….

Tsja, wat nu weer, het was toch altijd een feestje met Nog effe? En nu dan, worden we sentimenteel? Gaan we serieus worden…?

Nou eigenlijk wel, heel even. In deze niet echt gemakkelijke tijden waar het plezier van te mogen optreden voor publiek stop is gelegd, laat Nog effe de oude tijden de revue passeren. Natuurlijk komt het allemaal wel weer goed maar of het ooit weer helemaal het oude zal worden, daar twijfelen de geleerden van Nog effe toch wel een beetje aan. Dus hebben de heren iets gedaan en gemaakt wat we eigenlijk niet gewend zijn van ze, een serieus, gevoelig, nostalgisch en een wat sentimenteel nummer. Desalniettemin laten de heren van Nog effe veel van hun feestjes de revue passeren in de videoclip van het nummer. Dus helemaal zonder feest is het natuurlijk nooit met Nog effe. Ik moet zeggen dat de heren weer goed in staat zijn
geweest de juiste snaar te raken en de juiste toon te voeren met deze bewerking, “Toen
was geluk nog heel gewoon…..