Nieuwe single van Picobello – Lieve Papa   

In april 2020 bracht het Duo Picobello uit Heerde het succesvolle lied “Dank je wel” uit voor Moederdag. Het nummer krijgt ook nu nog veel bijval bij het publiek, en is geliefd bij diverse radiozenders waar het nog regelmatig voorbijkomt. Rede genoeg voor het duo Picobello om een nieuw lied uit te brengen.

“Lieve papa” is dan ook de titel van het nieuwe lied voor de Vaderdag waar de vele fans hun hart weer bij kunnen ophalen Zoals we gewend zijn van al de Picobello liedjes is ook “Lieve papa” geschreven door Betsy de Jong de vrouwelijke helft van het duo Picobello

Het nummer is geproduceerd en opgenomen in de befaamde studio van Terry West uit Nieuwe Pekela, en zal worden uitgebracht onder het label van A3aan Drost (Cd Hamster Music) die ook verantwoordelijk is voor het maken van de hoes en het persen van de cd’s

Benieuwd geworden hoe het nummer klinkt? Het is vanaf nu te koop in de bekende downloadshops en te beluisteren in de streamingportals.  Daarnaast zal Picobello de komende tijd bij diverse radiostations een interview geven ter ondersteuning van de promo rondom dit unieke lied.