Nieuwe single van Jamie Kay heet Dankbaar

Jamie Kay komt met nieuwe track “Dankbaar”. Een ware inspiratiebron, bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken, zeker in deze rare tijden. Het geheel is voorzien van een krachtige tekst en een sterke opbouw van de muzikale klanken.

De tekst is afkomstig van Jamie zelf, de vreemde, indrukwekkende tijden waarin we nu leven inspireerden haar tot deze tekst en samen met het team van Mickim Music is zij er goed voor gaan zitten om dit tot een mooi geheel uit te werken, het resultaat is een prachtig nummer waar Jamie zeer trots op is. Dankbaar: met dit lied wil Jamie niet alleen nu, maar ook op een andere momenten in een leven, waarop er pijn of verdriet is, troost, steun en verlichting kunnen bieden aan mensen.. De inspiratie en de kracht om daadwerkelijk iets op papier te zetten heeft zij echter wel gehaald uit deze aparte tijden.. Deze tijd brengt zoveel verdrietige verhalen, maar ook onzekerheid en angst. Als zangeres kan Jamie momenteel niet doen waar ze de meeste energie van krijgt, optreden en dat raakt haar uiteraard enorm. De toekomst is onzeker. Maar toen zij in aanraking kwam met verhalen van mensen om haar heen, die een vader of moeder hadden verloren aan Covid-19, ging zij de dankbare momenten om zich heen steeds meer waarderen en vond een manier waarop ze de negatieve en droevige emoties kon omzetten tot iets positiefs.
Dit wil ze door middel van dit nummer delen met mensen om haar heen die het zwaar hebben, collega’s die een onzekere toekomst tegemoet gaan, vrienden die ouders zijn verloren. Maar ook haar eigen vader die vastzit in het buitenland en waardoor ze elkaar momenteel niet kunnen zien. Het zijn gekke, moeilijke tijden met een onzekere toekomst. Maar er zijn ook zoveel mooie dingen waar we aan vast kunnen houden als het even te zwaar wordt.