Nieuwe single Helemaal Hollands

Al zo’n 16 jaar zijn Carlo & Leo bezig met muziek maken onder de naam Helemaal Hollands. Wat begon als medley act groeide al snel uit tot een van de meest geboekte feestduo’s met vele hits als de ‘Ober’, ‘De Arme Muzikant’, ‘Omdat Ie Zo Mooi Is’ en natuurlijk ‘Waar Is Dat Feestje’.

De mannen schromen ook niet om af en toe eens een andere weg in te slaan wat door hun fans ook zeker wordt gewaardeerd. Al eerder waren er dansbare singles als ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’, ‘Ik Wil Jou Jou Jou’ maar ook het mooie ‘Tikkie Liefde’. Hun diversiteit aan Medleys in een mix van Engels en Hollands talig gemengd met hun eigen hits zorgt er nog steeds voor dat Helemaal Hollands na 16 jaar nog op ieder feest van bruiloft tot feesttent en van café tot stadion het dak eraf laten gaan. De nieuwe single ‘Duizend Sterren’ is een duidelijk voorbeeld van wat je kan verwachten van Helemaal Hollands. Een mooi verhaal met een vrolijke beat en tweestemmig gezongen… Stilstaan is geen optie bij deze productie! Geheel in de sfeer van deze track is ook de videoclip gemaakt en verteld een mooi levensverhaal in een paar minuten.