Nieuwe single Denise Blum.

Denise Blum is een zangers die in 2019 de aandacht heeft getrokken door haar succesvolle single “Wie ein wilder Orkan” Aandacht kreeg ze niet alleen op de radio maar ook was ze veelvuldig te gast bij vele televisie programma’s.

In 2020 kwam ze met “Kunterbunt” die wat betreft succes zeker niet onder deed voor haar single in 2019. Eigenlijk was het succes groter want niet alleen de Duitstalige landen genoten van het prettige stemgeluid van Denise ook de rest van de wereld kon genieten. Spanje – Amerika – Canada – Brazilië – België en Nederland zijn slechts enkele landen waar ze Airplay haalde bij diverse radiostations. En deze single bracht haar ook een nominatie voor de Red Carpet Award die november zal worden uitgereikt in Ermelo. Nu de zomer in aantocht is komt de altijd goedlachse Denise met haar nieuwe single “Zieh die Brucke hoch” is de titel en we durven ons aan te gaan sluiten bij de kenners want die zijn zeer enthousiast. En dat kan best betekenen dat deze single het succes van “Kunterbunt”en “Wie ein wilder Orkan”zal gaan overtreffen. De tijd zal het leren maar een ding is zeker Denise Blum is een zangeres die vaste grond krijgt in de internationale showbizz en de komende jaren zullen we haar veel zien op t.v. en horen op de radio.