Nieuwe cd-single van Cor Kersten

Cor Kersten komt uit het muziekdorp Groesbeek en zit al meer dan 43 jaar in het artiestenvak. Hij speelde vele jaren bij het orkest “Kameleon”. Het orkest Kameleon heeft in het verleden regelmatig saxofonist André Moss mogen begeleiden, daarnaast was het orkest ook te vinden op diverse verzamel cd-albums.

In 2017 begon Cor als solo-entertainer met avondvullende optredens, en met succes. Naast solo-entertainer maakt Cor samen met Marco Verriet deel uit het duo Sowieso. In 2018 dook hij de studio in om het lied “Eiland in de zon” op te nemen, deze verscheen op de verzamel-cd “Groesbeek daar zit muziek in”.

Ondanks heeft hij samen met producer- en tekstschrijver Huub Arents een nieuwe single opgenomen met de titel “Droog je tranen maar”. Deze single is een Nederlandse versie van het bekende lied van Ray Charles, genaamd “Crying Time”.

De single is uitgebracht bij Marlique Music en te beluisteren en te downloaden op o.a. Spotify en Apple Music. Uiteraard ontbreekt het niet aan een videoclip. Deze is te bekijken op YOUTUBE.