NIEUW TEAM VOOR EVERT WOLTERS

Sinds 2013 timmert de uit Emmen afkomstige Evert Wolters stevig aan de muzikale weg. Met singles als ‘Sexy Sax’ en ‘Hoe Ver Kan Ik Gaan’ wist hij zich goed in de kijker te spelen.

Nu is het tijd om de horizon te verbreden en heeft Evert een nieuw team om zich heen verzameld. “Het is tijd voor een frisse wind, want ik wil niet stil blijven staan. Ik heb met diverse partijen gesproken, en je kiest dan uiteindelijk toch daarvoor waar je het beste gevoel bij hebt, en die het meeste vertrouwen uitstralen” aldus Evert. In de toekomst zal de muziek van Evert geproduceerd worden door de succesvolle producer Gerto Heupink (bekend van o.a. Frank van Etten, Marlous, Renée de Haan, Dennis van Dijkhuizen, Ferry de Lits e.v.a.) en zal worden gereleased door CD Hamster Music. Voor de promotie is Casper Janssen Music Promotion aangetrokken. Hiermee is Evert Wolters klaar voor een nieuwe fase in zijn carrière waarin hij volgende stappen in zijn carrière zal maken. Binnenkort zal er nieuwe muziek van Evert Wolters verschijnen.