Met zijn nieuwe single “Over” verovert Tim Douwsma zijn muzikale vrijheid. CLIP

Na een periode van muzikale stilte, brengt Tim Douwsma een fantastisch nieuw popnummer uit. Het nummer “Over” is de eerste van een reeks nieuwe singles, die de komende maanden zullen worden uitgebracht.

Niet meer te stoppen

Na zijn succesvolle deelname aan de spelshow: “The Masked Singer”, werd het de cover “Someone You Loved” binnen 24 uur gereleased. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met John Dirne van de White Villa Studio’s. Het leverde de 32-jarige zanger een prachtige ballad en een contract met platenlabel Toekomst Music op. Hierdoor is Tim niet meer te stoppen op zijn muzikale ‘road to succes’.

Over

Met het nummer “Over” zingt Douwsma over de liefde die voorbij is. Deze fantastische popsong is geschreven door Allard Blomen gecomponeerd door Mario Domm en Monica Velez. De single is geproduceerd door John Dirne en Marcel Schimscheimervan de White Villa Studio’s. En is de eerste plaat, die wordt uitgebracht onder label van Toekomst Music.

Vrijheid

In de videoserie Sterren in Quarantaine van RTL deelt de sympathieke zanger en lieve vader van zoontje Dez een inkijkje in zijn dagelijkse leven. Tim koestert zijn tijd samen met z’n gezin, maar kijkt ook uit naar meer muzikale vrijheid. Hij is dan ook blij om het nummer “Over” met zijn fans en de rest van Nederland te kunnen delen.