MARCEL LEEMKUIL PRESENTEERT NIEUWE SINGLE ‘GEEF ZE ALLEMAAL EEN SLOKKIE’

Nu in de corona tijd kwam Marcel Leemkuil op het idee om ‘Geef Ze Allemaal Een Slokkie’, met een knipoog naar de horeca in deze corona crisis, uit te brengen. Het is echt een nummer vol gezelligheid, waar iedereen zich in kan vinden.

De tekst geschreven door Pascal de Vormer en de muziek gemaakt door Albert de Koster. Voor de productie zorgde Bryan Stelte. Ze zijn de studio ingedoken bij “Jazzon” van Jason Bouman. Ingrid Simons heeft samen met Jason Bouman het koor ingezongen. De tweede stem is ingezongen door Marcel’s neefje, Dominick Leemkuil. Ingrid Simons is ook de zangcoach van Marcel.
Een paar dagen later heeft Jeffrey Tanis van JT-Media de videoclip opgenomen bij Beachclub Klein Scheveningen.
Casper Janssen Music Promotion verzorgt de release en promotie. Hopelijk gaan de radiozenders in Nederland en BelgiĆ« de single draaien. Laat de kroegen maar weer snel vol zitten na deze periode en… “geef ze allemaal een slokke”!