“Laten we gaan”  nieuwe single Adriaan Huijnen

Waarschijnlijk het meest gezegd op 1 juni  “Laten we gaan”. En ook de komende weken zal dat in vele huishoudens vaak worden gebruikt. “Laten we gaan “is ook de titel van de nieuwe single van Adriaan Huijnen.

Adriaan al enige tijd goed aan de weg aan het timmeren zo werd zijn single “Nooit meer die zoen” door vele radiostations in zowel Nederland als België goed opgepakt. Alle reden voor deze Nijmeegse zanger wederom de studio van Dutch Artist Music in te gaan en samen met producer Dave van Well een pracht product te maken. Nu is het eindelijk zover dat iedereen het mag horen en dat zal gebeuren ook. Zondag 31 mei klokslag 12 uur zal de single online komen op You Tube en zal dan de radiostations bereiken. De nieuwe single van Adriaan Huijnen komt uit op het Dutch Artist  Music label en is te downloaden – streamen en te koop in betere cd speciaalzaak. De komende weken zal Adriaan ter promotie van de single op menig radiostation te horen zijn. Welke en wanneer dat kun je lezen op zijn facebook www.facebook.com/adriaan.huijnen