Kobus Engels – Is Het Ja, Is Het Nee? – is zijn nieuwe single

Over een lege agenda heeft Kobus Engels nooit te klagen gehad, die was al sinds jaar en dag goed gevuld met menig feest of evenement en hij reisde met veel plezier heel Nederland af om overal enthousiast te worden ontvangen.

Maar iedereen weet hoe het momenteel gesteld is met de artiesten in de Nederlandse muziek business: optreden is er nauwelijks nog bij. Stilzitten is echter niets voor Kobus, hij klom in de pen, schreef een heerlijke Nederlandstalige tekst en samen met producer Frank Verkooyen nam hij een aanstekelijke zomerse single op, getiteld ‘Is Het Ja, Is Het Nee?’, waarmee hij weer helemaal terug is bij zijn oude vertrouwde genre.
Nog even, als het straks weer mogelijk is, dan start Kobus Engels met een uitgebreide tour door het land om zijn single aan het publiek te presenteren en net als voorheen weer een lekker feestje te bouwen.

RTV Promotie Nel van Olm