KERMISEXPLOITANT SJAAK VERMAAK START NIEUWE CARRIÈRE MET SINGLE ‘HEY SJAAK!’

Sjaak Vermaak loopt met zijn ziel onder zijn armen nu de kermissen voorlopig geen doorgang vinden. Sjaak is kermisexploitant in hart en nieren en mist de gezelligheid van de kermis.

Als eigenaar van een van de mooiste vermaak zaken op de kermis wil hij zijn kermisfamilie een hart onder de riem steken in deze barre tijden.
Sjaak hield daarom een eenzaam protest, klom in de pen en maakte een plaatje om zijn frustratie te verwerken. Het resultaat is de eerste single van Sjaak Vermaak met de titel ‘Hey Sjaak!’ Een super actuele tekst en een swingende accordeon. Daarbij de prettige stem van Sjaak Vermaak maken ‘Hey Sjaak’ tot de kermishit van het jaar. Mits er nog een kermis komt. Voor Sjaak Vermaak ligt anders nog wel een andere carrière in het verschiet….

Videoclip volgt