JUDITH PETERS EN DJ HENRY MAKEN DANSBARE REMAKE VAN ‘ZWEVEND NAAR ‘T GELUK’

Na het succes van ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’ presenteren Judith Peters en DJ Henry wederom een vette dansbare remake van een Nederlandstalige klassieker met ‘Zweven Naar ’t Geluk’, bekend van Jannes.

Hiermee zullen Judith en Henry wederom de dansvloeren onveilig maken.

Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten. In 2011 trad Judith Peters op in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers In Concert’ als ‘5e topper’ naast Gordon, Gerard, René en Jeroen. Tevens was Judith lid van de succesvolle meidengroep De Meiden.

DJ Henry is een top-DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van o.a. de superhit ‘Goeiemoggel’ en was in vele TV-programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het TROS Muziekfeest Op Het Plein.

In de winter zijn Judith Peters en DJ Henry vaak te vinden in het gezellige Westendorf (Tirol). Tijdens de après ski zetten zij het hele dorp op stelten.

Tijdens de zomermaanden zijn Judith & DJ Henry veelvuldig te vinden aan de Spaanse costa waar zij avond aan avond een wervelende show neerzetten.