John Enter wast zijn handen in een sopje

Dit jaar op vakantie? Denk goed na! De zomer van 2020 wordt vanwege het coronavirus anders dan we gewend zijn. Met vakantie gaan is dan ook net even anders. Voor wie toch gaat, luidt het advies van John Enter : was je handen met zeep en bereid u goed voor!

De tip: zing een paar keer het vrolijke refrein tijdens het handen wassen en je handen zijn hopelijk virus schoon. Tijdens de zomervakantie geldt dus voor iedereen: handjes in het sopje!
· Volg de basisregels van het RIVM:
o Heeft u klachten, blijf thuis en laat u testen.
o Houd 1,5 meter afstand behalve bij uw schatje.
John Enter gaat door, stil staan is geen optie, daarom zingt en wast hij de handen in het sopje! De single is te zien bij o.a. Tv Oranje, YouTube en Facebook, maar is ook te downloaden bij alle portals zoals Spotify, iTunes en HitsNL.