“Het loopt volledig uit de klauwen” met De Esperando’s ?

De Kleinste feestband van Nederland de Esperando’s komen met een dijk van een single, met “Het loop volledig uit de klauwen” doelen De Esperando’s op van die avonden, waarbij je denkt ik blijf lekker thuis, onverwacht beland je dan toch op een feestje met je vrienden en “Het loopt volledig uit de klauwen”, zoals misschien wel ieder weekend.

Voor een ieder met een beetje Dit overkomt De Esperando’s regelmatig, feestjes die uit de hand lopen tot enorme feesten! Ook zelf hebben de mannen van De Esperando’s er zelf een groot aandeel in dat de feesten compleet uit de hand lopen. Met hun welbekende Esperandopower show toeren ze zodra het weer mag stad en dorp af om de locatie om te toveren tot een feestelijk festijn! Dit is het eerste nummer in samenwerking met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. We zijn erg tevreden over het eerste resultaat. Een lekker feestelijk vrolijk nummer. We hebben de intentie uitgesproken om met Jeroen en Robert aan een plan te werken voor een jaar.

De Esperando’s bestaan uit oprichter Herman Kaijser. Deze virtuoos speelt al sinds 1975 in De Esperando’s. Het motto voor Herman zou zijn; Still a live and kicking! Hoe ouder hoe enthousiaster. Uit zijn supersonische accordeon weet hij de meest verassende tonen te halen. Herman is de entertainer van het stel. Hij is DE ESPERANDO! Herman gaat elke week 3 x naar de sportschool om flink te trainen zodat hij in het weekend flink wat Esperandopower kan geven! Na verschillende samenstellingen is Bert Bieze de laatste jaren zijn vaste motor achter het drumstel geworden..

De Esperando’s brengen een variatie aan muziek ten gehore. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, de basis is FEEST! De Esperando’s zijn niet in een hokje te plaatsen Ze zijn uniek in wat ze doen en hebben een zeer breed repertoire, wat een ieder kan en zal raken. Ze spelen echt alles, maar dan op hun eigen Esperando’s manier.