Henri van Velzen getroffen door hartinfarct

Gisterochtend ,16 juni 2020, is de Zwolse zanger Henri van Velzen na een hartinfarct opgenomen in het Isala Ziekenhuis in Zwolle.

 

Na onderzoek is gebleken dat er een hartoperatie zal moeten plaatsvinden, wanneer dit gaat gebeuren wordt eind deze week bekend gemaakt door de artsen. Tot die tijd zal Henri van Velzen moeten verblijven in het ziekenhuis.

Henri is zelf erg geschrokken van de situatie en hoopt snel er weer bovenop te zijn, maar dit heeft zeker zijn tijd nodig.  Zijn vrouw Yvonne zal ons op de hoogte houden en zodra er weer nieuws is omtrent deze situatie zullen wij u berichten. Mede door deze situatie en om Henri de komende tijd zoveel mogelijk rust te geven na aanloop van zijn operatie en daarna tijdens zijn herstel periode, hebben wij samen besloten om de promotie omtrent zijn nieuwe single Bella Balkonia 2020 even stop te zetten. Ook zal hij natuurlijk de komende tijd niet optreden.

Mocht u Henri van Velzen willen steunen door het sturen van een kaartje, dan is dat welkom.

Isala Ziekenhuis Hoofdgebouw V

T.a.v. de Heer van Velzen

Afdeling V4.2

Postbus 10400

8000 GK Zwolle