HANK ADAMS GOOIT REGGAETONBEAT OP “IK KOM TERUG”

Zanger Hank Adams uit Aalsmeer coverd “Ik kom terug” maar wel met een hele speciale beat. Ik heb dit nummer gecoverd omdat ik het zelf een wereld nummer vind ,ik zing het al jaren met optredens in het land.

En mijn publiek roept al jaren daar moet je wat mee doen, het origineel is van Addie timmerman. Mijn dochter werkt op Cran Canaria, en kwam kort gezegd de Amsterdamse producer/tekst schrijver Sarita Gomes tegen die daat tegenwoordig woont. Mijn dochter vertelde over mij en dat ik het nummer van Addie weleens opnieuw zou willen uitbrengen Zo ontstond de samenwerking met Sarita Gomes die van “Ik kom terug” een prachtige versie maakte in Reggaeton stijl. Het nummer is verder uitgewerkt door Roy Otters, aldus Hank Adams.

Hank Adams kreeg landelijke bekendheid door hits zoals, You are my primma donna” “Jij bent van mij” Hiermee stond hij hoog in de landelijke top Radio Noordzee en resulteerde in een aantal cd singels en een cd album geproduceerd door De heren Gaby Dirne , Co van Raaijen en de Buma NL Award winnaar Edwin van Hoevenlaak. Naast een album waren er overige singles “ “Dit gaat nooit meer over” “Zonder jou om me heen” “Dan denk ik aan samba” “Ben je hee ben je gay” “We gaan allemaal naar de klote”, en dan nu “Ik kom terug”

Hank Adams Geboren in de Jordaan, is niet alleen een rasechte, sympathieke Amsterdammer die tegenwoordig in Aalsmeer woont. Nee Hank is bovenal een getalenteerd entertainer die zijn publiek onmiddellijk weet te boeien en te beroeren. Uiteraard is hij een veel gevraagd artiest op feesten, en geen enkel genre is hem vreemd..

Hank heeft ook meegewerkt aan TV programma’s Een Ster in 40 dagen, De Vooral doorgaan Show met Barry Stevens. Maar zijn echte bekendheid kwam met het tv programma, Bloed Zweet en Tranen.