Haagse volkszanger Peter van der Plas komt met 3e singel “Het is te laat”

Na de singles “leef m’n leven” en “Los en vrij” komt Peter van der Plas alweer met zijn 3e singles uit onder de titel “Het is te laat” “Het is te laat” is een nummer waar veel mensen zich wel in zullen herkennen, je doet veel voor iemand maar die gene waardeert het pas wanneer het te laat is.

Zijn vorige nummer “Los en vrij” heeft hem succes gebracht en is veelvuldig op radio voorbij gekomen en steeds meer mensen maken kennis met onze Haagse zanger. De afgelopen tijd is het stil geweest vanwege de corona, maar heeft Peter zeker niet stil gezeten, hij dook de studio in samen met zijn vaste producer Frank van Etten en komt dus met zijn 3e single genaamd “Het is te laat” en hoopt dat deze nog beter op gepakt gaat worden.

Peter van der Plas stort zich helemaal in zijn nieuwe single “Het is te laat” De geboren en getogen Hagenaar timmert momenteel flink aan de weg in de Nederlandstalige muziekwereld, ook getuige zijn 3e single terwijl hij net 1 jaar bezig is

In het dagelijks leven is Peter van der Plas metaalbewerker en hij verguldt regelmatig objecten. Naast zijn werk probeert Peter zoveel mogelijk te zingen. Optreden doet hij nu een jaar. Zijn grote droom, naast een mooi huis in Vinkeveen is wachten op mijn eigen gouden plaat