“ FANTASTISCH“ IS DE TITEL VAN NIEUWE SINGLE JOS BOSMA

Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na, “Want Zij” – “Bekijk ’t Maar” – “Ik Ben Je Prooi”- ” Voorbij “ en “Jij bent alles” komt deze Leidsche zanger alweer zijn 6e officiële single, met de titel “Fantastisch”.

Het nummer is een remake van het origineel van Elektrisk, maar dan als een eigen zomerhit. Het idee voor ‘Fantastisch’ is bij Jos Bosma zelf vandaan gekomen, waarna de studio van Melody Music Sound in Apeldoorn het heeft afgemaakt.

Dit nieuwe nummer “Fantastisch” is veelbelovend, Frank van Etten heeft het nummer uitgebouwd tot een swingende plaat met zomerse klanken. Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor deze nieuwe single en stilzitten is bijna onmogelijk. Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt “Fantastisch” is nog maar een voorproefje voor wat komen gaat dit jaar, want er zijn nog voldoende ideeën om de rest van het jaar mee aan de slag te kunnen met mijn team.

Jos Bosma, de zanger zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt. Toen ben ik pas begonnen met zingen na aandringen van een goede vriend, dus ben ik enorm trots waar ik nu sta. Mijn doel is leven van dag tot dagen ben gezegend met veel optredens en de steun van de mensen om mij heen.

“Fantastisch” is echt een single waar wij heel erg graag na alle stille maanden i.v.m. het Corona Virus, de zomer mee willen inluiden.