Een unieke samenwerking; kindster Wilma & Rooske

De 13 jarige Rooske Visser uit Enschede brengt haar 2e single uit. De vorige plaat was nog in een vlot tempo, nu komt ze met een heel gevoelig nummer.
Al vanaf kleins af aan heeft Rooske haar grote idool uit dezelfde woonplaats, namelijk Wilma Landkroon. Wilma was vroeger bekend als kindster in Nederland en Duitsland met liedjes als ‘Zou het erg zijn lieve opa’, ‘Een klomp met een zeiltje’, welke enorme hits zijn geworden destijds. Het is des te bijzonder dus dat Rooske en Wilma elkaar nu samen hebben gevonden voor het maken van een nieuwe plaat. Al een aantal jaar ligt het idee bij Rooske om het liedje ‘Ik heb een vraag’ op te nemen in een nieuw jasje, er ontbrak alleen nog één ding – Wilma.
Laatstgenoemde heeft de muziekwereld al een tijdje achter haar gelaten, maar voor Rooske heeft Wilma het met Liefde gedaan. Een unieke samenwerking is het dus wel te noemen, oud en jong verbinden hier samen. Een liedje met een boodschap geschreven door Pierre Kartner. Vanaf vrijdag 19 juni te zien op YouTube en verkrijgbaar via o.a. Spotify.

Bron: AVmusic