DERDE SINGLE VOOR MITCH DE VRIND ‘STEEDS ALS IK AAN JOU DENK’

De 27 jarige zanger die in Leiderdorp geboren is en tegenwoordig woonachtig is in Katwijk steekt niet onder stoelen en banken dat hij van gezelligheid houdt. Dat is terug te horen op zijn gloednieuwe single ‘Steeds Als Ik Aan Jou Denk’, en daarmee heeft Mitch een knaller van een single in handen.

Het is alweer de derde single voor Mitch de Vrind nadat hij vorig jaar de singles ‘Zon Op Mijn Bol’ en ‘Zak Maar Lekker Door Je Knieën’ uitbracht. Voor de nieuwe single ‘Steeds Als Ik Aan Jou Denk’ ging Mitch  de samenwerking aan met Sonic Solutions die de plaat produceerde en samen met Pascal de Vormer schreef. “Die samenwerking is me goed bevallen, en ik ben erg trots op mijn nieuwe single” aldus Mitch. De single verschijnt via Hit It! Music en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.