De band DE WETHOUDERS stoppen.

Na exact 10 jaar gaat de band het boek sluiten. De Wethouders treden af. Ze laten weten; “We hebben in deze 10 jaar zoveel meegemaakt, zoveel geleerd, zoveel fantastische mensen leren kennen, zoveel vrienden gemaakt en zoveel Rock ‘n Roll mogen spelen. Het was een gouden tijd en de herinneringen blijven we allemaal in ons hart koesteren.”

We zijn dit grandioze avontuur met z’n vieren begonnen en we gaan hem ook met z’n vieren afsluiten. Wees gerust, we gaan niet als een nachtkaars uit. Corona krijgt ons niet te pakken.

Wanneer het weer mag gaan we knallend van start met onze Aftreedtour. We gaan bij menig feesttent het dak eraf rocken. De finale is in oktober 2021 in ons geliefde dorp Zuidwolde, op de plek waar het voor ons 10 jaar geleden allemaal begon: J & H Formatie met de Moaten.

Bart-Jan, Dennis, Mark en Stefan gaan na exact 10 jaar ieder hun eigen weg.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .