Burgemeester reikt eerste exemplaar uit nieuwe single Marco de Hollander.

Vandaag donderdag, 11 juni, komt de nieuwe single ‘We Zullen Doorgaan’ van Marco de Hollander uit. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn van de gemeente Nieuwkoop ging vandaag het eerste exemplaar uitreiken aan Marco.

De zanger is de afgelopen sombere maanden niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft zichzelf volledig ingezet voor ‘zijn’ gemeente. In de eerste weken ‘lockdown’ heeft hij meer dan 1.000 handgeschreven kaarten verstuurd naar fans en verzorgingshuizen in de omgeving. Daar bleef het niet bij. Na een oproep op zijn social media kanalen heeft hij 135 fans gebeld, die zich eenzaam voelden. Voor Ipse de Bruggen TV in Zwammerdam heeft Marco de Hollander een online concert gegeven. Zo konden de cliënten met een beperking in hun veilige omgeving genieten van een optreden van de volkszanger. De videoclip van de nieuwe feesthit is opgenomen op de Nieuwkoopse Plassen.