Bob Visser – Als jij diep in mijn ogen kijkt

Bob Visser heeft met z’n vrolijke single ‘Als jij diep in mijn ogen kijkt’ waarschijnlijk een potentiële zomerhit in handen. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn herbergt deze radiovriendelijke plaat.

Zijn vorige singles kregen airplay bij alle Nederlandstalige radiostations. De verwachting is dan ook dat dit lied de komende tijd de nodige aandacht zal krijgen.’Als jij diep in mijn ogen kijkt’ is al meer dan een jaar geleden opgenomen, maar door allerlei omstandigheden kwam Bob er niet aan toe om er iets mee te gaan doen. ‘Vandaar dat we de single nu, vlak voor de vakantie uitbrengen. Het is een compleet nieuw lied dat Frank Verkooyen van A tot Z heeft geproduceerd. De herkenbare Frank Verkooyen sound is daarom ook volop aanwezig’, glundert Bob.