Ben Cramer laat met “Voordat Je Gaat” een andere sound horen !

“Voordat je gaat” is de nieuwste verrassende song van Ben Cramer, waarin je tevens goed kunt horen dat zijn stem nog altijd in topvorm is. Dit meeslepende eigentijdse lied is onderdeel van het repertoire van Ben’s succesvolle theatershow.

Het publiek is met name enthousiast over het totaal andere geluid als dat zij dat normaal van Ben kennen. Mede hierdoor rees het idee om deze song als single uit te brengen, om niet alleen het theaterpubliek, maar ook de rest van luisterend Nederland te laten genieten van deze muzikale verrassing. Ben Cramer geniet nog altijd volop van het zingen en wil ook zoveel mogelijk mensen laten genieten van zijn muziek.

Een nieuwe stijl, een nieuwe kans om het publiek kennis te laten maken met zijn veelzijdigheid, Ben Cramer greep deze kans aan om zich op deze manier te profileren. En het moet worden gezegd, een beetje lef is Ben Cramer niet vreemd en ook is hij nooit gestopt met zingen en optreden. En waarom zou je ook, als je stem je niet in de steek laat, er nog zoveel mensen genieten van je muziek en je niet bang bent om jezelf te blijven motiveren en prikkelen.

Vooral doorgaan, dat kenmerkt de carrière van Ben Cramer. Begonnen als beatzanger ontwikkelt de geboren Amsterdammer zich met 24 Top 40 singles en talloze albums waarvan er 4 onderscheiden zijn met „GOUD”. Ook als Musical artiest was hij veel te zien en te horen met o.a. een prachtige gecompliceerde hoofdrol in The Phantom of the Opera.

Nu anno 2020 komt hij nadat hij in Februari kwam met zijn Single “Zonder jou” nu met zijn nieuwe single “Voordat je gaat”