ANITA  – GELUK IS ZO DICHTBIJ.

Al meer dan 40 jaar staat Anita op de bühne en heeft in die jaren meer dan 150 liedjes geschreven en opgenomen. De eerste jaren trad zij op met de band “De Rapsodie’s “ , waarmee ze een ongekend succes hadden bij vooral de piraten zenders en hun luisteraars .

Aanvragen voor optredens kwamen uit heel Nederland en uit het vlaamstalig gebied van België.

Na een aantal jaren van veel optredens besloot Anita een tijdje te stoppen met zingen, mede om volledige  aandacht te kunnen besteden aan haar 2 opgroeiende dochters.

 

Maar na verloop van tijd pakte zij het zingen en schrijven van nieuwe liedjes weer op. Dit echter zonder de 2 leden van “De Rapsodies” en ging als solo zangeres verder. Een nieuwe periode brak aan van veel optredens en nieuwe single’s en cd albums opnemen. Je kan wel zeggen dat dit niet onverdienstelijk is gegaan voor Anita.

 

Nu in 2020 komt ze weer met een geweldige nieuwe single uit met als titel “Geluk Is Zo Dichtbij “een liedje dat ,in deze onzekere tijden, ieder weer een moment van geluk zal geven . Kortom het gaat goed met Anita en na al die jaren is haar succes zeker niet minder geworden maar eerder meer , gezien haar grote groep van fans.

“ Geluk Is Heel Dichtbij ” is geproduceerd en opgenomen in de Studio ’69 van Laurens van Wessel in Zegge.