Zwolse Zorg Zangers brengen CD Single Liefde voor ons allen.

Rond 30 mei zal de single van de Zwolse Zorg Zangers uitkomen.Een lied met de titel “Liefde voor ons allen” Een lied dat is gebaseerd op het werk dat zij als zangers op dit moment mogen doen bij de vele instellingen.

Een lied dat liefde geeft en liefde krijgt. Aan deze cd werken Studio Martin Sterken , TV Oranje, en de CdHamster volledig kosteloos aan mee.

Omdat ze een beperkte oplage hebben willen ze u toch de gelegenheid geven om deze Cd Single hun ons te kunnen bestellen zodat u tevens ons doel steunt en zij er op die manier weer meer mooie dingen voor kunnen doen voor onze medemens.

De singles kosten €10,- inclusief verzending.

U kunt een bestelling plaatsen via hun Facebook pagina Zwolsezorgzangers geef in een persoonlijk bericht u naam en adres op en wij versturen via een tikkie een betaalopdracht.

Als het bedrag op onze rekening staat bent u verzekerd van uw cd single en bent u tevens sponsor van de Zwolse Zorg Zangers.

Op initiatief van de Zwolse zanger Harm Wolters treden vele Zwolse artiesten in deze coronatijd geheel belangeloos op voor mensen die in deze rare tijd niet naar buiten kunnen of mogen.

Deze doelgroepen ( ouderen en mensen met beperking) verblijden ze met een optreden.

De artiesten:

Henri van Velzen, Wimmie Bouma, Harm Wolters, Mannes, Wesley Wolters, Jordy Van Vilsteren, Nathanael Bos, Antoon Wolters, Japie Pater, Patrick van Eijk, Raymond Smit Patrick Koers en Rudi Vd Vegt