Zanger Harten 10 in SBS6 programma ‘Lang Leve De Liefde’.

Zanger Martien Ekkelenkamp van het duo Harten 10, gaat vanavond de luxe villa betreden van het TV programma ‘Lang Leve De Liefde’.

Lang Leve de Liefde is een dating-programma bij SBS6 voor mensen tussen de 18 en 88 jaar. Op een prachtige locatie met alle luxe om je heen een nieuwe liefde vinden, dat is het doel van het programma. De deelnemers zijn op zoek naar een nieuwe liefde en gaan in dit programma gelijk 24 uur samenwonen. zo zien ze gelijk of er liefde ontstaat.

De date kan daarna tot vijf dagen duren. Ze leren elkaar tijdens een verblijf in een heel luxueus ingericht huis heel goed kennen. Als er een goed gevoel is na 24 uur samen mogen zij dus nog een paar dagen langer van elkaar genieten. Martien &Tineke die afgelopen zomer privé uit elkaar gingen, hopen samen wel verder te gaan als zangduo Harten 10. Het duo zal deze zomer komen met nieuw materiaal en hopen natuurlijk vanaf september weer vele optredens te kunnen gaan verzorgen.
Vandaag gaat Martien dus op zoek naar een nieuwe liefde in zijn leven. Of dit gaat lukken kun je vanavond zien bij SBS6 om 19.00 uur ( herhaling 23.20 uur )

De Sterrenparade

“Ik zou d’r doen” ….. Bekijk de eerste beelden HIER

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .