Wesly Bronkhorst – Duurt Dit Nog Lang

We worden ons bewust van de nieuwe standaard en voelen dan meteen het gemis van hoe we het voor de crisis deden. Dat werd Wesly Bronkhorst nog maar weer eens duidelijk toen hij met Raymond de Bruijn in de studio van Hans van Vondelen aankwam om de nieuwe single te maken.

 

Waar we elkaar normaal begroeten met een omhelzing en een klap op de schouder, was er nu toch een ongemakkelijke afstandelijke hoi. Niet omdat er tussen ons iets aan de hand was maar omdat het niet meer mag. Tijdens het schrijven van de nieuwe single kwamen we toch steeds weer terug op de huidige situatie in onze wereld en vroegen we ons af hoe lang dit nog zou duren. Zo is deze single ontstaan. Eigenlijk gewoon om onze gevoelens, het gemis van de dingen die niet meer mogen of kunnen in deze tijd van ons af te schrijven en onze hoofden voor heel even leeg te maken voor de nieuwe single. De tekst die we hebben geschreven komt uit het hart en willen wij toch graag met iedereen delen.