‘Wat ben je mooi’ Sam Vanvelthoven

Met ‘Wat ben je mooi’ laat Sam Vanvelthoven horen én zien dat hij als jong talent grote sprongen heeft gemaakt. Nadat in april 2018 zijn eerste single ‘Als ik later eens trouw’ werd gelanceerd voorspelden een aantal ‘mensen uit het vak’ hem een glansrijke muzikale toekomst.

Inmiddels heeft hij een berg aan ervaring opgedaan tijdens optredens in Nederland en België. Het hoogtepunt beleefde hij tijdens zijn deelname aan The Voice Kids. Daar heeft Sam ontzettend veel tips en trucs als bagage meegekregen waar hij voorlopig nog wel even mee verder kan. Het nummer is op maat voor mij gemaakt. Omdat ik nog steeds erg geniet van accordeonmuziek zijn die klanken duidelijk aanwezig. Ik ben heel erg blij met deze single’, glundert Sam.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .