Vincent Wijnbergen sluit zich aan bij GP Music!

Nieuwbakken volkszanger Vincent Wijnbergen gaat een samenwerking aan met platenmaatschappij GP Music. De 24-jarige Vaassenaar bracht in januari zijn eerste single uit en hoopt zich in samenwerking met GP Music verder te ontwikkelen als zanger.

Vincent zelf vertelt hierover: ’Momenteel ben ik bezig met een nieuwe single en ik was op zoek naar een team dat mij daarin kan ondersteunen. Nadat ik goede verhalen had gehoord over GP Music besloot ik eens contact op te nemen. Vervolgens heb ik een goed gesprek gevoerd met Gerard en Yi Tjong en zijn we een samenwerking aangegaan. Ik heb er veel vertrouwen in!’ Yi Tjong Chen laat namens GP Music weten ook tevreden te zijn met de deal: ‘Wij richten ons als label op het begeleiden van zowel bekende als onbekende artiesten. Vincent is een relatieve nieuwkomer binnen de artiestenwereld en wij kijken er erg naar uit om hem te begeleiden in dit proces’.
Woensdag 27 mei zal de nieuwe single van Vincent uitkomen onder het label van GP Music. Hierover zal spoedig meer bekend worden.