VADER EN DOCHTER HULSEBOS KOMEN MET NIEUWE SINGLE

Hier is ie dan, een lang gekoesterde droom van vader en dochter! De nieuwe single van Kaylee en Christiaan Hulsebos “Samen sta je sterk” Christiaan Hulsebos die al wat jaren in de muziek zit en tegenwoordig op Aruba woont vroeg aan zijn dochter wat ze graag zou willen, waarop zijn dochter antwoordde: “ik wil een lied op nemen samen met jou”.

Samen hebben ze een lied geschreven, een lied wat in deze tijden enorm goed van pas komt. Misschien dat je nu even niet op bezoek kunt bij je geliefde, je vader of je moeder.. maar juist in deze tijd is het belangrijk om samen sterk te staan! Zij hopen dat deze single “Samen sta je sterk”, met de gezellige muzikale productie van Kees Tel jullie door deze tijd heen swingt.

Vader Christiaan is natuurlijk bekend van het voormalige zangduo Christiaan & Diana, maar timmert alweer een aantal jaren als solo artiest aan de weg, woont zoals u kunt lezen in Aruba, maar als hij dan in Nederland is graag de microfoon pakt, want het bloed kruipt toch…….. Dochter Kaylee is eigenlijk een duizendpoot, ze deed mee aan Miss verkiezingen, doet veel modellenwerk maar daarnaast zingt ze ook nog eens heel verdienstelijk. Dat zangvirus heb ik van mijn ouders (Christiaan en Diana ) meegekregen, aldus Kaylee Hulsebos.

 

Kaylee & Christiaan Hulsebos – Samen Sta Je Sterk