Speciaal Normaal-concert op Hemelvaartsdag bij RTV Oost

TV Oost zendt in samenwerking met Omroep Gelderland op Hemelvaartsdag een thuisconcert van de Achterhoekse rockgroep Normaal uit.

Het akoestische concert van Normaal, met de titel ‘W-j doet ’t samen’, is op TV Oost donderdagmiddag te zien om drie uur.

Normaal zou op Hemelvaartsdag een groot concert geven in Lochem, maar dat is vanwege de coronamaatregelen afgelast. Om de pijn iets te verlichten trakteren de bandleden alle ‘anhangers’ op een flinke portie rocknummers op televisie en online.

Een paar weken geleden ging een optreden op Facebook van Normaal al viraal. Vanuit een schuurtje bij zijn woonboerderij in Hummelo brachten Bennie Jolink en consorten toen de nummers ‘Wi-j doet ’t samen’ en ‘Høken’ ten gehore. Op Hemelvaartsdag doen ze er nu nog een schepje bovenop.

Het concert is tegelijkertijd ook online te volgen op rtvoost.nl, RTV Oost Facebook en op het YouTube-kanaal van RTV Oost. Een samenvatting is ’s avonds te zien om 18.10 uur en daarna om het uur op TV Oost.

Bron RTV OOST