Sabien Tiels komt met zomerhit

Sabien Tiels is in Vlaanderen een naam die met hoofdletters wordt geschreven. Naast zangeres ook succesvol tekstschrijfster. Na het enorme succes van het album Licht en de hitsingles die ervan af zijn gehaald is het nu tijd voor een nieuw nummer waarvoor Sabien wederom naar Engeland is gegaan om het op te nemen.

“Reizen in mijn hoofd”is de titel en vanaf de dag van release al volop in rotatie op de diverse Vlaamse zenders. Dat het succes van Sabien niet stopt in eigen land bewijst wel de vele Airplay die ze heeft gehad met haar vorige nummers. Zo stond ze in de  Sterrenparade van RTV Oost werd veelvuldig gedraaid door o.a. Radio 2 –  Omroep Vlaardingen – RTV Katwijk  en was te gast bij de Winkelwagenshow van Peter Kunnen. Deze nieuwe single is wederom een juweel die , het kan bijna niet anders, de Airplay van de vorige singles minimaal zal evenaren en wellicht zal gaan overtreffen. “Reizen in mijn hoofd” heeft alles in zich om een zomerhit te worden.
De single is uitgebracht op het Cricket Hill Music label  de promotie ( in Nederland) wordt verzorgd door Geert Hakze/Showbizzinfo en de single is verkrijgbaar als cd en via alle download en streaming portals

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .