RICHARD CRAANE ZINGT OVER SOPHIE IN ZIJN NIEUWE SINGLE

Richard Craane uit Beverwijk komt met nieuwe single “Zij heet Sophie“. Na vele singles al gemaakt te hebben zingt deze goedlachse zanger over een meisje Sophie. Wat daarachter steekt laat zich raden, het is het mooiste meisje uit zijn dromen.

Richard Craane greep als kind al vaak naar de microfoon maar het duurde nog tot zijn 20ste verjaardag voordat hij er echt iets mee ging doen. Hij was in Beverwijk op een huwelijksfeest en daar werd gevraagd of hij ook een paar liedjes wilde zingen. En met succes, vanaf die tijd is het Richard Craane alleen maar voor de wind gegaan. Na een paar singles en een album uitgebracht te hebben, kwam hij Frank te Hennepe tegen. Eigenaar van FH-Produkties. Hier voelde Richard zich thuis, in de studio van FH-Produkties werd er volop gewerkt aan de artiest Richard Craane. En met succes Vele succes singels passeerde de revue en ook werd daar een album dat speciaal voor hem werd geschreven. Ook dit jaar word er hard gewerkt aan een tweede album, maar eerst zingt hij over het meisje van zijn dromen Sophie in zijn nieuwe single “Zij heet Sophie”

Wij kennen natuurlijk Richard Craane al van zijn vele optredens. Zo mag hij ook ieder jaar op het grote Smartlappenfestival in Beverwijk optreden, en daar krijg je toch wel een kick van. Hij hoopt dan ook dat het Corona virus weer snel voorbij is, zodat hij zijn nieuwe single “Zij heet Sophie” live kan zingen op de bühne, nu eerst mag de radio het gaan oppakken. Aldus een tevreden Richard Craane.