Peter Bakx komt met lied van Zangeres Zonder Naam

Als hulde aan de Zangeres Zonder Naam, komt Peter met een lied van haar. Het lied “onder de brug van Parijs” dat Mary met haar broer Jerry Bey gezongen heeft is door Peter in een nieuw jasje gestoken.

 

Eigenlijk is er niets aan veranderd en is het nummer voorzien van een nieuw arrangement. Zoals Peter zelf vertelt!!! Als kind ben ik met haar muziek opgegroeid en heb zo alle liedjes van haar wel ooit voorbij horen komen. Toen ik als kind begon met accordeon spelen was het lied Onder de brug van Parijs een van de eerste liedjes die ik leerde spelen.

Dit lied is me altijd bijgebleven. Het leek het mij wel leuk om een lied van haar opnieuw uit te brengen. Niet dat ik het beter kan “er is tenslotte maar een koningin van het levenslied” maar gewoon omdat ik vind dat deze liedjes nooit verloren mogen gaan.

Toen ik dit idee had was het daarom voor mij niet zo moeilijk welk nummer het zou gaan worden. Ook omdat haar broer Jerry bij veel minder mensen bekend is, vond ik dit nummer erg geschikt. Omdat Jerry net als zijn zus Mary een geweldige zanger van het levenslied was.