Outsiders en Django Wagner maken anthem voor kroeg- en festivalgangers met ‘We Komen Terug’

Vandaag brengen Outsiders en Django Wagner hun nieuwe track We Komen Terug uit voor alle kroeg- en festival gangers in Nederland. Outsiders bracht aan het begin van de Corona crisis samen met de Kraaien al een ode uit aan werkend Nederland, en dan in het speciaal de zorg.

Nu is het tijd om op een positieve manier door te pakken en vooruit te kijken met ‘We Komen Terug’. De samenwerking met Django is niet voor de eerste keer, eerder maakte Outsiders al de officiële remix uit van Wagners megahit ‘Kali’.  De unieke cross-over combinatie ontstond via het festival X-Qlusive Holland 2019, waar de twee artiesten eerder dit jaar de remix al lieten horen voor een uitverkochte Ziggo Dome. De originele hit ‘Kali’ van Django Wagner kwam uit in 2009 en werd meer dan 14 miljoen keer gestreamed op Spotify. Outsiders had eerder succes met de virale track ‘Flitsmeister’ met Jebroer. ‘We Komen Terug’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music.