Nieuwe single van Justin Ripassa.

Justin Ripassa (20) is een singer-songwriter uit Emmen. Justin heeft altijd al een grote passie voor muziek gehad maar door gezondheidsredenen is het zijn ultieme geweest om muziek te maken en op te treden en de muziek het middelpunt van zijn leven te maken.

Zijn doel is om jongeren te inspireren om door te blijven zetten en hun passie te blijven volgen, ondanks hun mogelijke externe problemen. Zijn debuut single Another Friend geproduceerd door Jeff Zwart, is frequent gedraaid op radio en televisie in Nederland en Los Angeles. Another Friend verteld een waargebeurd verhaal waarin iemand in een liefdesrelatie een nieuwe partner heeft gevonden.

In augustus 2019 bracht Justin (wederom geproduceerd door Jeff Zwart) zijn tweede single uit genaamd Passing By.  Het nummer werd o.a. toegevoegd aan de Netflix soundtrack playlists op Spotify zoals de populaire serie La Casa de Papel die de meeste luisteraars genereerde in MexicoDaarnaast heeft de single veel media aandacht gehad bij nationale en regionale radiostations en televisie. De bijbehorende videoclip heeft zelfs een aantal weken op de rotatie van MTV Azië gestaan.Voor Justin is door muziek maken en optreden zijn ultieme doel om  (inter)-nationaal door te breken en zijn boodschap over te brengen dat ieder individu invloed heeft op zijn of haar eigen lot en dat iedereen in staat is om te behalen waar zij van dromen.

De nieuwe single Coming Home, is een persoonlijk lied wat gaat over het moeten verlaten van een dierbare plek en het afscheid nemen. Het nummer, geschreven en geproduceerd door Justin en Jeff Zwart wordt op 22 mei wereldwijd uitgebracht in samenwerking met het label ToCo International.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .