Nieuwe single Marloes.

Marloes van Ommen, geboren in Zwolle, waar ook haar zangcarrière begon in 2002.  Ze geeft zich op als zangeres bij de gospelband van de plaatselijke kerk en werd gelijk gevraagd als lead zangeres.
Het zingen bevalt haar zo goed dat ze besloot de MBO opleiding kunst en cultuur te gaan volgen.Dit bleek een goed keuze want ze werd in 2008 aangenomen op het ARTEZ Conservatorium in Zwolle.

In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met verschillende muzikale projecten zoals; schoolproducties, studiowerk, talentenjachten en trouwdiensten. Het Conservatorium heeft ze inmiddels afgerond met een fantastisch eindexamen project. Na haar afstuderen is ze gaan werken als zangdocent bij diverse colleges en is ze nu werkzaam als zangdocent op een middelbare school.

In 2011/2012 heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland en heeft het weten te brengen tot de kwart finales.Na een turbulente periode in haar privé leven wat leidde tot een scheiding heeft Marloes weer tijd voor zichzelf en wilde ze weer graag met muziek bezig zijn. Tijdens haar huwelijk was dit lastig te combineren.Als alleenstaande moeder kan ze nu haar tijd met haar kinderen zelf beter indelen en was er weer ruimte om de studio in te duiken. Ze had zelf al een paar nummers geschreven en heeft deze laten horen aan een goede vriend/ producer. Het nummer One Day sprong eruit en daar zijn ze verder mee aan de slag gegaan.De akkoorden en tekst had Marloes zelf op de piano geschreven en Peter Bijersbergen de producer heeft daar zijn expertise op los gelaten.

“Het liedje gaat over wat ik graag wil bereiken en dat ik voor mezelf en mijn eigen geluk wil kiezen nadat ik heel lang te weinig met muziek heb kunnen doen. Nu hoop ik dat mijn tijd is aangebroken”.