Na 40 jaar nieuwe versie A la vie la Mort

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat het liedje A la vie la Mort is uitgebracht door Anita en de Edger Boys. Het nummer is geschreven door de toetsenist/zanger Ed Kouwenhoven.

In eerste instantie was het nummer Engelstalig. Echter op de dag van de opname heeft Ed nog een Nederlandstalige tekst geschreven met een vleugje Frans.

Anita en de Edger Boys gingen al snel verder als duo genaamd: Anita en Ed. Als duo timmeren Anita en Ed dus al ruim 40 jaar aan de weg met mooie successen. Het liedje zingen ze vrijwel ieder optreden. Nu na 40 jaar werd het tijd voor een nieuwe versie. Manfred Jongenelis de bekende Accordeonist heeft warme herinneringen aan het liedje en wilde graag de nieuwe versie opnemen in zijn studio. Aldus geschiedde en het resultaat mag er wezen. De sfeer van toen is herkenbaar wat een belangrijke voorwaarde is. De single komt 1 juni uit onder het label van Smaragd Music en is getiteld A la vie la Mort 2.0