Met zijn nieuwe single “Ik Ben Wie Ik Ben” nodigt Déon Leon je uit, om mee te dansen op zijn versie van de populaire TikTok hit

Wie de eerste klanken van het nummer “Ik Ben Wie Ik Ben” van Déon Leon hoort kan nauwelijks stil zitten. Maar de echte TikTok fan komt direct in beweging.

De melodie is een grote danshit op dit social media platform. Van jong tot oud wordt het favoriete dansje met de wereld gedeeld. Ook Gerard Joling showt zijn moves en zet daarmee TikTok op z’n kop.

Dit is wat het is Het was even stil rond Déon Leon en daarom is hij enorm blij met de nieuwe single release die op 28 mei plaatsvindt. Naast zijn passie voor zingen is dansen zijn lust en zijn leven. Van jongs af aan is Déon een getalenteerde danser. De voormalig dansleraar wil dan ook zijn fans en TikTok lovers uitdagen om samen met hem een dansje te wagen. In een video-oproep vraagt hij zijn volgers hun variant van het dansje aan hem te sturen, om zo kans te maken op een rol in zijn komende videoclip.

Ik Ben Wie Ik Ben De kenners herkennen de heerlijke zomerse sound. De tekst “Ik Ben Wie Ik Ben”, geschreven door Wim Herstel, is gemaakt op de muziek van het succesvolle nummer “Let’s do it again” van R&B zanger en rapper J Boog. Het nummer is geproduceerd door John Dirne en Marcel Schimscheimer voor de White Villa Studio’s. Dit is de eerste single die Déon Leon in samenwerking met het platenlabel Toekomst Music uitbrengt. Onlangs tekende hij een contract met dit label.

Doe mee In de nabije toekomst gaan we nog veel meer horen en zien van Déon Leon. Maar eerst de release van zijn nieuwe single “Ik Ben Wie Ik Ben” op 28 mei. Je vindt het nummer op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. Download het nummer direct en begin het bijbehorende dansje te oefenen. De videoclip staat vanaf morgen op YouTube en is een echte ‘must see’! Naast Déon Leon dansen ook Gerard Joling, April en Alessandro, René Watzema, Dewi Langenberg en Jordan Roy mee, op het nu al fantastische nummer “Ik Ben Wie Ik Ben”. Volg Déon op Facebook en Instagram, dan blijf je altijd op de hoogte.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .